Tuotamme Saarijärvellä lajihunajaa metsäkukista (puolukka, mustikka, kanerva) sekä peltokasveista (apila, voikukka). Lisäksi tuotamme erämaan hunajaa, jossa satokasveina ovat suokasvit. Cityhunajaa tuotamme kaupunkimehiläistarhalta. Mehiläiset ovat keränneet meden kaupungin monipuolisesta kasvivalikoimasta, Jyväskylän Kankaan ympäristöstä.
Sahinahon juokseva hunaja (250 g) puristepullossa on helppo annostella. Se sopii käytettäväksi kaikenlaiseen makeuttamiseen ja maustamiseen. Hunaja tuo luonnon makeutta puuroon, viiliin, jugurttiin ja mihin ikinä haluatkin kokeilla. Mainio myös salaatin kastikkeena. Marinadeissa käytettynä korostaa lihan/kalan/kasvisten makuja. Kiteytynyt hunaja voidaan palauttaa juoksevaksi lämmittämällä varovasti vesihauteessa.
Lisätietoa Sahinahon hunajasta.