Keitä hellalla, keittimellä... miedolla lämmöllä 8 min ja hauduta 7 min. Tai valmista lisäämälla aineet ruokatermokseen aamulla. Ruoka hautuu valmiiksia ja on syötävissä koko päivän. Raaka-aineista poistuu kuivatessa vettä 75 - 90%, jonka vuoksi ne ovat keveitä ja menevät pieneen tilaan, 65 - 90 gramman lähtöaineista saat palauttamalla veden 400 g syötävää.
Hauduttamalla valmistaen säästät tiskeissä, astioiden määrässä, keittimen polttoaineissa ja lisäksi ruoka valmistuu itsestään. Ruoat eivät sisällä juurikaan rasvaa, joten termoksen voi huuhdella puhtaaksi minimaalisella määrällä astianpesuainetta. Valmistukseen sopii esimerkiksi Primuksen Lunch Jug 400, joka on juuri sopiva valmistukseen. Täytä kiehuvalla vedellä piripintaan. Lisäksi termos painaa ainoastaan 322 grammaa ja on riittävän matala syömiseen.
Lunch2Go -ruoat sisältävä erittäin vähän rasvaa. Annokseen voi lisätä ruokaöljyä, voita tai gheeta maun ja kaloritarpeen mukaan. Ruokalusikallinen sisältää n 120 kcal. Näin voit säätää energiasisältöä helposti itse.
Lunch2Go -tuotesarja voitti kultamitallin Artesaaniruoka SM 2021 -kilpailun innovaatiosarjassa.
Herkkutatteja Kulhan erämaista, laktoositon, gluteeniton, vegaaninen
Konttiahon luomuhighlanderia Karstulasta, laktoositon, gluteeniton
Monien suosikkimaku, vegaaninen, laktoositon
Konttiahon luomuhighlanderia Karstulasta, laktoositon, gluteeniton
Suppilovahveroa Pajupurolta, vegaaninen, laktoositon
Nojosniemen luomuhärkäpapua, laktoositon, gluteeniton, vegaaninen
Haarasenmäen puolukkaa, vegaaninen, laktoositon
Vegaaninen, laktoositon
Kevyesti kesäkurpitsalla, vegaaninen, laktoositon
Pirttilän tilan luomunokkosta. vegaaninen, laktoositon