Muista Nordicforyou.fi -lahjakortilla

Toimi näin. Valiste kortti. Kun avaat tuoteikkunan, siellä on tekstikenttä "Lisää tarkennus tuotteeseen tai viesti saajalle". Lisää kortin saajan nimi ja haluamasi teksti, jonka lisäämme lahjakorttiin. Lahjakortti voimassa 3 kk.

Kortti toimitetaan sähköpostilla maksajalle, joka toimittaa sen edelleen lahjan saajalle haluamallaan tavalla. Kortin voi lunastaa maksaessaan ostokset ja lisäämällä lahjakortin koodin koodikenttään. Lahjakortin arvoon lisätään 2 € (esim. 25 € + 2 €  =  27 €) , jotta lahjakortin lunastaja saa tasattua loppusumman mahdollisimman lähelle täyttä arvoa. 

Nordicforyou -lahjatuotteet

Valmistamme puhtaimmista luonnon lähiraaka-aineista tuotteita ihmisten ja eläinten hyvinvointiin. Raaka-aineena ovat luonnon villiyrtit ja muut kasvit, marjat sekä sienet. Toimintatapamme ja tuotteemme edustavat uuden kestävämmän talouden periaatteita. Siksi tuotteemme sopivat lahjoisi kuluttajille ja yrityksille, jotka haluavat korostaa vastuuta ympäristöstä, resurssien viisaasta käytöstä ja lähellä tuotetuista ruoasta. 

Jos haluat räätälöityjä tuotteita, ota yhteyttä (etusivun lomake)

Räätälöidyt lahjat ja palkinnot
Räätälöidyt lahjat ja palkinnot

Tuotteistamme voi koota monenlaisia settejä eri käyttökohteisiin. Osa tuotteista on saatavissa ainoastaan lahjapakkauksissa. Ota yhteyttä, lomake on etusivulla oikeassa reunassa (katso) tai soita 050 544 6638.